» Život i stil

Antene za kosmičku energiju: Tesline purpurne ploče

Antene za kosmičku energiju: Tesline purpurne ploče

 

Ako želite da otkrijete tajne Univerzuma, razmišljajte o njima kao o čistoj energiji, frekvenciji i vibraciji…

(Nikola Tesla)

 

 

“Magija” Teslinih purpurnih ploča traje već više od 50 godina. Za to vreme, nabavili su ih milioni ljudi širom sveta, zbog čega se može reći da su one jedno od najpopularnijih sredstava nekonvencionalne medicine koje se ikada pojavilo…

Različitih oblika i veličina, one su već decenijama najtraženija energetska pomagala u oblasti holističkog lečenja, tj. isceljivanja.

Njihov osnovni princip zasniva se na tome da svaka od poznatih atomskih struktura ima energiju koja vibrira na različitim frekvencijama. Energija koja ispunjava sav Univerzum ima specifićnu frekvenciju, a blagotvorna je i od suštinske važnosti za svaku živu ćeliju, bilo da pripada čoveku, životinji ili biljci...

 

 

 

 

 

Svako od nas vibrira na određenom nivou. Naši ovozemaljski problemi, svi do jednoga, nastaju projekcijom ličnih misli, koje stvaraju te vibracije. Sve što odašiljemo sopstvenim umom, mi postepeno kreiramo i na fizičkom planu…

Naša tela znaju kako da, u kombinaciji sa umom, privuku energiju Univerzuma koja prožima celokupno naše postojanje i kako da njome zaceljuju povrede, smanjuju stres i umor i održavaju vitalnost organizma.

Na žalost, haotičnost savremenog života ne ostavlja nam mnogo vremena i snage da privučemo dovoljne količine ovih vibracija i da njima dodatno osnažimo svoju životnu energiju i pospešimo sopstveni duhovni i fizički razvoj.

Tesla je znao da kosmička energija predsdtavlja temelj našeg postojanja. Zbog toga je uticao na pojavu personalnih oscilatora koji vibriraju u harmoniji sa primarnom supstancom, stvarajući purpurna polja energije.

 

 

 

 

 

Svesno ili nesvesno, svako od nas stalno koristi životnu energiju, pranu, či… Bez nje, jednostavno nema života.

Svaki vid čovekovog razvoja zahteva eliminaciju negativnih misli, koje ovu energiju slabe i troše.

Četrdesetih godina prošlog stoleća, čovek po imenu Ralf Bergstreser u nekoliko je navrata posetio Teslu i, vođen njegovim savetima, iskustvima i razmišljanjima o orgonskim poljima, razvio je tehniku primene elektriciteta za menjanje rezonance određenih materijala.

Pre više od pola veka, on je napravio prve purpurne ploče, za koje je tvrdio “da će pomoći čovečanstvu da podigne svoj vibracioni nivo".

Danas se ovo najpoznatije sredstvo alternativne medicine koristi za balansiranje, isceljenje i održavanje harmonije tela, uma i duha.

Od trenutka kada su se prvi put pojavile, pa sve do danas, o Teslinim purpurnim pločama mnogo se pisalo i diskutovalo. Ipak, najviše ih je promovisala Linda Gudmen, jedna od najpoznatijih svetskih astrologa, u svojoj knjizi “Sunčevi znaci”, koja je prodata u višemilionskom tiražu. Sedamdesetih godina prošlog veka, ona je u svojoj knjizi napisala:

„U normalnim okolnostima, možda ne bi bilo primereno objaviti ovakvu vrstu informacija u astrološkoj knjizi. Međutim, duboko verujem da je veoma važno da se u zlatnom dobu Vodolije poseje seme visokofrekventnih harmonija. Jednu od mogućnosti da rešite mnoge zdravstvene i životne probleme predstavlja Teslom inspirisano otkriće, koje se naziva Teslinom purpurnom pločom”.

 

 

 

 

Teslina purpurna ploča pravi se od materijala koji poseduje prirodnu rešetkastu strukturu, kakvu ima aluminijum. Ovakva struktura energetski omogućava formiranje postojanih molekularnih osobina procesom anodizacije (elektronske oksidacije), po standardnoj proceduri procesa proizvodnje, u kolu jednosmerne struje, a sloj boje se nanosi elektrostatičkim postupcima – plastifikacijom i eloksažom (ili kombinovano).

Procesom anodizacije menjaju se mikroskopska tekstura površine i kristalna struktura metala na površini. Propuštanjem struje, atomi aluminijuma se takođe menjaju, tako da se ploča usklađuje i harmonizuje sa osnovnom kosmičkom energijom Univerzuma, a zatim deluje kao prijemna i predajna antena, stvarajući oko sebe energetsko polje koje prodire kroz svaku supstancu i pozitivno utiče na sva živa bića, hranu, vodu i tlo u svojoj okolini.

Sloj boje je najčešće purpurno ljubičast i posebnog kvaliteta, a to nije boja koja se može naći u farbarama. Poželjno je da površina Tesline purpurne ploče bude što homogenije boje. Dopušteno je da sa strane (ali ne na licu ili naličju), anodizovani sloj nedostaje, na mestima gde su je dodirivale elektode u procesu proizvodnje.

Veličina Tesline ploče nije striktno propisana, ona će funkcionisati bez obzira na oblik i veličinu, mada najnovija ispitivanja Kirlijanovom fotografijom i biorezonancom (u interakciji sa živim objektima) pokazuju da postoje bolje i lošije. U Rusiji su njihovi konstruktori uzeli u obzir teoriju torzionih energetskih polja, preslikavanjem odnosa veličina iz trodimenzionalnog u dvodimenzionalni objekat.

Polazna osnova ovih razmatranja bio je model Keopsove piramide i odnosi njenih osnovnih veličina.

 

 

 

 

 

Najvažnija osobina Tesline ploče je to da polako i sigurno podiže ličnu vibracionu frekvenciju osobe koja je koristi. Zato je preporučljivo da se bar dva puta dnevno drži blizu sebe, po 30 minuta.

Ukoliko se koristi Teslin purpurni disk (stalnim ili povremenim nošenjem oko vrata), životna energija će konstantno održavati optimalni pozitivni nivo, neophodan za svakodnevno mentalno i fizičko funkcionisanje.

Tako se eliminišu depresivna stanja, anksioznost, napadi panike i lošeg raspoloženja, sklonost meteoropatiji, nesanica, pad koncentracije, nervna napetost…

Velika purpurna ploča, okačena u prostoru dnevnog boravka ili na radnom mestu, učiniće da se svi koji u tom okruženju borave osećaju prijatnije i opuštenije. Samim tim, smanjuje se potencijalna netrpeljivost, svađe i slične neprijatnosti.

Tesline ploče i diskovi smanjuju ili potpuno neutrališu negativne vibracije u prehrambenim namirnicama, vodi, drugim tečnostima i duvanu. Ako se vodom koja je tretirana Teslinom pločom ili diskom zalivaju biljke, one brže rastu, bolje napreduju, ranije rađaju, postaju bujnije i otpornije na sušu i štetočine.

Tesline purpurne ploče i diskovi pomažu prilikom regeneracije ćelija ozleđenog tkiva i deluju na prestanak ili umanjenje glavobolje, zubobolje, kao i bola uzrokovanog reumatizmom, artritisom, išijasom, proširenim venama, upalama, iščašenjima, uganućima, nagnječenjima...

Štite od toksina iz okoline i elektromagnetnih zračenja. Pojačavaju psihičke sposobnosti, intuiciju i svest, poboljšavaju moć meditacije i molitve, što znači da, pored toga što deluju na dobro zdravlje i kvalitetniji život, sa manje bola i stresa, predstavljaju izvanredno sredstvo za balansiranje između tela, uma i svesti, pa tako deluju i na postizanje duhovnog napretka…

 

 

 

 

  • Nazad
Komentari
strelac
Ni'Š ne razumem ali je tekst odličan first

  • 15/Aug/2017

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.