» Svet filma

Napokon određen datum izlaska novog filma o Jamesu Bondu

Napokon određen datum izlaska novog filma o Jamesu Bondu

James Bond se vraća na filmska platna, sa Danielom Craigom ili bez njega. Producenti franšize Barbara Broccoli i Michael G. Wilson iz EON Productionsa najavili su kako će 25. film o slavnom tajnom agentu 007 u američka kina stići 8. studenog 2019., a u europska kina tjedan dana ranije.

Neal Purvis i Robert Wade biti će zaduženi za pisanje scenarija, kao što su bili i na filmovima Skyfall, Spectre, Zrno utjehe i Casino Royale - svima koje je predvodio upravo Daniel Craig.

Za njega se još uvijek službeno ne zna hoće li se vratiti u ulogu Jamesa Bonda. Otkako je izašao posljednji film Spectre prije dvije godine Craig je u više navrata mijenjao mišljenje o daljnjem angažmanu. Navodno je ipak pristao vratiti se, ali te informacije nisu još potvrđene.

Producenti su objavili kako će dodatni detalji vezano uz produkciju, uključujući i međunarodne datume objave te odluka o redatelju, glumcima i izvođaču naslovne pjesme biti objavljeni kasnije.

Izvor

  • Nazad
Komentari
delikates
Haha, "fama volat" iako se stvarno još skoro ništa ne zna  biggrin
  • 10/Aug/2017

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.