» Hi-Tech

Nintendo NX konzola u martu 2017

Nintendo NX konzola u martu 2017

Nintendo je potvrdio da će njihova nova konzola koja trenutno nosi kodno ime NX, biti lansirana na svetska tržišta u trećem mesecu sledeće godine. Vest nam stiže iz najnovijeg finansijskog izveštaja o poslovanju kompanije.
“Kada je u pitanju biznis konzola za video igre, razvijamo novu platformu koja se trenutno zove NX i koja će primeniti novi koncept,” iz ove kompanije su naveli u njihovom izveštaju. “NX će zvanično biti lansiran u trećem mesecu 2017.”
Osim ovoga, ništa više nije navedeno o NX konzoli, tako da i dalje ne znamo ništa konkretno kada je u pitanju „novi koncept“ ili hardverske specifikacije uređaja.
Nintendo je kasnije potvrdio za IGN da se NX neće pojaviti na ovogodišnjem E3 sajmu, već da će konzola biti zvanično otkrivena kasnije ove godine. Izvor
  • Nazad
Komentari
avatar
Admin
0
Ostaje nam da se nadamo da ce snagom naterati playstation da polozi oruzje na duze vreme, i da cena nece biti nerealna kao sa ps4  mig
  • 02/Jun/2016

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.