» Svet filma

Prison Break: Sequel (2017)

Prison Break: Sequel (2017)

 

 

Nastavak prikazivanja veoma popularne američke serije “Bekstvo iz zatvora”, u produkciji 20th Century Fox Television, najavljen je za kraj marta 2017. godine.

Originalna istoimena serija, koja je privukla mnogobrojne gledaoce, prikazivala se na TV Fox, u periodu između 2005. i 2009. godine.

Pilot epizoda nove sezone naručena je još u avgustu 2015, a nastavak je dobio odobrenje u januaru 2016. godine, kada je Foks o njoj izdao i prvo zvanično saopštenje.

Produkcija serije započela je u aprilu 2016. godine, a snimanje se odvijalo u Vankuveru i u nekoliko marokanskih gradova: Rabatu, Kazablanki i Uarzazatu.

 

 

 

 

Autor serije Pol Šering osmislio je to da se radnja nastavka dešava pet godina nakon događaja kojima se završila četvrta sezona.

Uz već poznate stare likove, pojaviće se Mark Fojerstin, Ogastus Pru, Rik Jun, Stiv Muzakis, Inbar Lavi i mnogi drugi.

U novim epizodama, svoje stare uloge iz originalne serije repriziraće Dominik Persel, kao Linkoln Barouz, a takođe i Amori Nolasko, Pol Ejdelstajn, Robert Neper, Rokmond Danbar i Sara Vejn Kalis.

 

Neverovatno, ali uglavnom priželjkivano i istinito, tu će ponovo biti i Ventvort Miler, kao Majkl Skofild.

U novom poglavlju serije, radnja započinje posle njegove navodne smrti, kada je Sara nastavila sa svojim životom, udavši se za drugog čoveka, sa kojim odgaja svoje i Majklovo dete.

U trenutku kada se pojave dokazi o tome da je Majkl možda živ, ona se udružuje sa Linkolnom, kako bi zajedno sproveli najbolje osmišljeni plan za bekstvo...

 

  • Nazad
Komentari
strelac
Samo da se dočeka kraj marta 
  • 08/Jan/2017

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.