» WTF

Programiranje i kontrola uma

Programiranje i kontrola uma

 

 

Praksa programiranja i kontrole uma ima veoma dugu istoriju.

U svim drevnim kulturama, postojali su tajni obredi i rituali, namenjeni užim krugovima ljudi, u kojima su se, pomoću specifičnih metoda, programirali mladi umovi novoprimljenih članova.

Prijemni ispit za ulazak među povlašćene, najčešće je uključivao elemente ponižavanja, bola i patnje, kao i upotrebu određenih rekvizita, supstanci, droga, a često i telesnih tečnosti.

Pod maskom testa spremnosti, mladom umu je ponuđeno da kapitulira i preda se na upravu nekom drugom.

Na ovaj način, novajlija je, verujući da ga to nije baš skupo koštalo, ulazio u društvo “odabranih” i prihvatao, bez pogovora i često pod pretnjom smrti, njihova pravila, ne shvatajući da je upravo postao rob, koga će neko, viši u hijerarhiji, uvek “vući za uže oko vrata”.

 

Od staroegipatskih i starogrčkih Misterija, pa do današnjih dana, ovakvi vidovi programiranja nisu se puno promenili.

Bratstva, kultovi i tajna društva postoje na različitim nivoima, počev od onih akademskih (čija se imena uvek sastoje od grčkih slova), pa do najuticajnijih, za koja se s pravom pretpostavlja da, uz pomoć svojih programiranih piona infiltriranih u sve strukture društva, umnogome upravljaju svetom.

 

Za ovakvu vrstu programiranja karakteristično je to da mu se ljudi, mada bez puno svesti o tome šta ih dalje očekuje, podvrgavaju manje-više dobrovoljno, bez prinude, neko čak sa oduševljenjem, u nadi da će tako ostvariti neke interese, steći ugled i bogatstvo ili sprovesti neku svoju “misiju”.

 

U periodu posle Drugog svetskog rata, intenzivno su počele da se razvijaju nove metode programiranja uma, začete u nacističkim laboratorijama i logorima, a usavršavane na raznim tajnim punktovima širom Amerike, u okviru programa i projekata, ponekad vrlo živopisnih naziva.

 

Metode individualnog programiranja podrazumevaju dugotrajnu, sistematsku manipulaciju pojedincima, sa ciljem da se od njih stvore potpuno kontrolisana i funkcionalna bio-oruđa za obavljanje specifičnih poslova i zadataka.

 

Sa individualnim programiranjem odabranih žrtava (ili, što bi njihovi programeri rekli, subjekata) često se započinje u ranom detinjstvu, ponekad čak od samog rođenja deteta. Većina ove dece biva oteta iz kuće ili pribavljena iz sirotišta, bolnica i drugih ustanova, a zatim odvedena u tajne podzemne baze, opremljene za ovakve namene.

 

Međutim, sve je više podataka o slučajevima programiranja u okviru porodice, gde su roditelji ili staratelji, odnosno – ukućani, i sami ranije podvrgnuti programu, a deca ponekad čak začeta u okviru programa, sa planom da budu iskorišćena u ove svrhe.

 

U javnosti se povremeno pojavljuju i informacije o ovakvim dešavanjima u okviru predškolskih ustanova i crkvenih škola za decu, u kojima, po izjavama samih mališana, postoje “tajne prostorije za loše igre, o kojima je zabranjeno da se priča”.

 

 

Individualno programiranje i kontrola uma uvek se sastoji od različitih oblika torture, koji se sprovode osmišljeno i sistematski, usled čega se um osobe cepa na odeljke, kojima je posle moguće manipulisati pojedinačno.

Utvrđeno je da se ljudski um može rascepiti na više od 2.000 nepovezanih delova, tako da jedan odeljak uopšte ne zna za postojanje ostalih.

Ovako programirana osoba može godinama živeti u jednom odeljku uma, a isto tako je moguće da se, pomoću aktivacionih postupaka, signala ili šifara, prešaltava u različite odeljke, čak više puta u toku jednog dana, tako da nijedna od ličnosti (definisanih određenim odeljkom) nema bilo kakvo sećanje o tome šta je radila druga.

 

Aktiviranje pojedinih delova uma sprovodi se na razne načine i u te svrhe može se koristiti bezmalo sve: reč, zvuk ili nečujna vibracija, boja, oblik, broj, svetlost…

Naravno, sve zavisi od toga kako je napravljen program.

 

Sa razvojem tehnologije mikročipova, posao oko programiranja, kontrole i aktiviranja određenih delova uma, postao je mnogo jednostavniji i sigurniji.

Pretpostavlja se da osobe koje su u novije vreme prošle kroz postupke individualnog programiranja, imaju u sebe ugrađene čipove raznih vrsta i namena, počev od onih za praćenje kretanja, pa do onih za aktiviranje određene ličnosti, koja je u datom trenutku potrebna za izvršenje nekog zadatka.

 

Po nekim podacima, koji izgledaju skoro neverovatno, danas je individualno programirano oko dva procenta ukupne populacije, najviše od toga u Americi, oko 14 miliona ljudi.

 

Mesta za individualno programiranje su podzemne baze, ali i škole internatskog tipa, prihvatilišta za ugrožene, zatvori i popravni domovi, ustanove za mentalno obolele…

 

U SAD, najpoznatiji centri za ovakve delatnosti su: Montauk (danas zatvoren), Area 51, Santa Fe, Yelm, Mount Shasta i Sedona, a u Britaniji je to Tavistock Institute, u srcu Londona.

 

Najpoznatiji programi za kontrolu uma su:

Bluebird – programiranje urađeno na poznatim psihijatrijskim klinikama Mt. Sinaj (Boston), Detroit (Minnessota), Mayo i u Nacionalnom institutu za zdravlje, sa ciljem osposobljavanja učesnika da imaju savršeno pamćenje i da ne odaju važne informacije neprijatelju, čak ni u slučaju ekstremne torture. 

Articoka – programiranje cepanjem uma, pomoću droga (LSD, natijum-pentatola) i hipnoze u kombinaciji sa narkoticima i lekovima (bulbocapmine, koji izaziva stanje zombija, a sa njim se eksperimentisalo na zatvorenicima i studentima, od kojih su mnogi ostali oštećenog mozga).

MK Ultra – obuhvata više projekata i njihovo finansiranje, od kojih je jedan, poznat kao MK Delta, namenjen vojsci i u njemu se koristila radijacija, elektrošokovi, psihološka obrada, socijalne prinude, mučenja, i primena više od 130 vrsta droga.

Monarch – projekat stvaranja robova, takozvanih predsedničkih modela, za seksualno iživljavanje predsednika, političara i drugih moćnika, kojem su bila podvrgnuta deca, terorisana od rođenja, uz učešće njihovih roditelja koji su ranije programirani, a najčešće su i sami pedofili.

 

 

U psihijatrijskim ustanovama širom sveta, sve je više žrtava neuspešnih pokušaja programiranja i kontrole uma, kao i onih koje koje su određeno vreme funkcionisale po programu, ali je on iz raznoraznih razloga počeo da se raspada.

Ovakvi ljudi, u zvaničnim ustanovama, obično bivaju proglašeni za teške psihijatrijske bolesnike i podvrgnuti raznim terapijama.

Retki su oni koji uspeju da se prisete nečega iz svog prethodnog života, da shvate da su bili “zombirani” i da, kao pomoć, pronađu nezavisne terapeute koji se bave deprogramiranjem.

 

Tek je nekoliko njih uspelo da se vrati u relativno normalan život i da obelodani sve ono što im se događalo.

Tada se za ove ljude, njihove terapeute i sve one koji pokušaju da im pomognu u razotkrivanju svega što im se desilo, pojavljuju novi problemi… Pored pokušaja da, na razne načine, budu ućutkani od strane onih koji su im to učinili, pri čemu se ne preže ni od ubistva uvijenog u formu samoubistva, slučajnog nesrećnog događaja, srčanog ili moždanog udara…, dočekuje ih neverica, pa i opšti podsmeh javnosti, što je već tema novog poglavlja o programiranju i kontroli uma, koje se sprovodi kolektvno, odnosno – masovno.

 

Jedna od prvih poznatih žrtava individualnog programiranja uma, bila je Merilin Monro. Ona je bila tip kontrolisane osobe, koji je kasnije postao poznat pod imenom “predsednički model”, jer je programirana tako da služi predsednika, a da, kao ni on, ne bude svesna toga da joj je to zadatak. Ona je uvek bila pod nadzorom kontrolora, a kada im se učinila opasnom, zato što je saznala previše, bila je ubijena. Osim toga, počela je da zalazi u godine kada programi iz detinjstva počinju da pucaju…

 

Keti O' Brajen, zajedno sa svojom ćerkom Keli (koja je bila dete kada su obe podvrgnute programu), danas je jedna od najpoznatijih osoba koje su služile kao predsednički modeli. Ona je svoja iskustva obelodanila u knjizi Trance-Formation of America i o njima govori na mnogobrojnim predavanjima.

 

Arizona Vajlder (koja se ranije zvala Dženifer Grin) bila je pod kontrolom uma i ponašanja još od samog rođenja (štaviše, njeno je rođenje bilo planirano, u umno programiranoj porodici), kako bi kasnije izvršavala ulogu koja joj je otpočetka bila namenjena, a to je izvođenje satanističkih rituala na najvišem nivou, u koje su bili uključeni neki od najpoznatijih ljudi na planeti.

 

Stjuart Sverdlov prošao je kroz proces programiranja uma u bazi Montauk. Posle deprogramiranja, objavio je svoja iskustva u nekolicini knjiga i na predavanjima o kontroli uma, koja održava širom sveta.

 

 

Kolektivno programiranje uma sprovodi se već dugi niz godina, putem zvaničnih medija i sredstava informisanja, naizgled bezazlenih reklama, političke propagande i, što je najvažnije, putem subliminalnih poruka utkanih u sve što ljude najviše zanima, a posebno u crtane filmove i drugi materijal nemenjen najmlađem delu populacije, koja je najprijemčivija za ovakve uticaje.

 

Pored već poznatih, vrlo efikasnih metoda masovnog programiranja uma, kao najpopularnije novo sredstvo pojavljuje se mikročipovanje. Započeto je naizgled naivno i “na mala vrata”, kao obeležavanje kućnih ljubimaca…

 

Basnoslovne svote novca i ogromna količina energije, danas se ulažu u razvoj i propagandu mikročipova namenjenih ljudima.

Nikada tolika sredstva nisu uložena u nešto što stvarno služi dobrobiti čovečanstva, što je samo po sebi znak da funkcija čipova nije to da olakšaju život širokoj populaciji (omoguće ljudima lakši pristup bankovnom računu, plaćanju, podacima o zdravstvenom stanju…), nego da je, naprotiv, podvrgnu kontroli.

 

Ko god misli da je čipovaje izmišljeno da bi se ljudima na bilo koji način pomoglo, taj najstrašnije greši i može se smatrati žrtvom najperfidnijeg kolektivnog programiranja uma.

 

Mikročipovi ugrađeni u ljude sadrže mnogo više od onoga što se ljudima prezentuje kao njihova prednost…

 

Sa ugrađivanjem mikročipova u ljude, voljnim ili nevoljnim, sa njihovim znanjem ili bez njega, već se započelo, ubrizgavanjem putem injekcija ili na neki drugi način, radi daljiinske kontrole raspoloženja i stanja svesti, pa i vitalnih funkcija…

 

 

  • Nazad
Komentari

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.