» Hi-Tech

Sonijev hvatač duhova

Sonijev hvatač duhova

 

 

Korporacija Soni je 1. aprila (a uskoro ćemo saznati da li je međunarodni All Fools’ Day izabran slučajno!) ove godine službeno objavila da je uspešno kreirala Proton Pack, proizvod namenjen za hvatanje materije iz paralelnih dimenzija.

Uređaj je opremljen najmodernijim minijaturnim superprovodnim sinhrotonom koji pojačava ubrizgane protone iz hidrogenske stanice plazme.

Rezervoar sa tečnim helijumom održava superprovodne temperature, a aktivni krio-zamrzivač osigurava da vreme rada proizvoda uveliko nadilazi ono koje bi omogućio kriogenski srebrni usisivač.

Prilagodljiva tehnologija usmerava protonski mlaz na ergonomsku cev koja udvostručuje jačinu oreola, a time i osigurava preciznost.

Poslednji deo uređaja, oblikovan poput ruksaka, omogućava psihokinetičku prilagodljivost kičmi korisnika proizvoda i na taj način elimiše sve moguće negativne posledice njegovog korišćenja.

 

 

 

 

Najnoviji izum težak je 6,66 (još jedan zanimljiv broj!) kilograma i sadrži identičan režim izdržljivosti koji imaju najnoviji Sonijevi pametni telefoni Xperia, a koji korisniku omogućava još duže trajanja baterije.

Proton Pack integriše identičnu mogućnost usporenog snimka kakav imaju kamere iz Sonijeve premijum RX serije, omogućavajući korisnicima hvatanje duhova sa 960 frejmova u sekundi i precizno snimanje njihovog kretanja u realnom vremenu.

Tehnologija Near Field Communications omogućiće bežično spajanje novog uređaja sa drugim Sonijevim proizvodima poput BRAVIA televizora i Xperia pametnih telefona, kako bi se snimci “ulovljenih” entiteta mogli pregledati, prosleđivati i deliti.

Proton Pack je otporan na vodu i prljavštinu.

 

Inženjeri korporacije “Soni” razvili su ovaj proizvod u saradnji sa dr Džilijan Holcman, koja je nuklearni inženjer i stručnjak za municiju.

Predsednik i izvršni direktor korporacije “Soni” ovom je prilikom izjavio: "Savršenost Proton Pack-a, o kojoj su inženjeri širom sveta dugo sanjali, primer je naše izražene težnje za inovacijom. To je proizvod koji će definitivno izazvati divljenje, nešto na šta smo u kompaniji svakako ponosni."

 

Proton Pack će na teritoriji SAD početi da se prodaje 15. jula, a u Srbiji već od 28. jula ove godine.

 

 

  • Nazad
Komentari
Zed69
Zed69
-1
Duhovi ne postoje, okanite se gluposti.
ovo moze posluziti da samo hvata lopove i zivotinje(stetocine)...
  • 21/Jun/2016

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.