» Svet filma

Twin Peaks (2017)

Twin Peaks (2017)

Monumentalna serija Twin Peaks vratiće se na male ekrane 2017. godine. Snimanje je završeno, a na nastavku serije radili su originalni kreatori Dejvid Linč i Mark Frost. Ova popularna serija je, u vreme kada je 1990. premijerno prikazana na ABC televiziji, oborila sve dotadašnje rekorde. Snimljene su samo dve sezone, a 1992. godine izašao je i film Twin Peaks: Fire Walk With Me, koji je gledaocima rastumačio potencijalne nedoumice u vezi sa scenariom serije.

 

 

 

 

U novih, najverovatnije devet epizoda serijala, biće prikazana dešavanja u tajanstvenom pograničnom gradiću Tvin Piks, koja se odvijaju 25 godina nakon misterioznog i šokantnog ubistva srednjoškolske "kraljice srca" Lore Palmer, koju je u seriji i filmu glumila Šeril Li.

 

Posle višemesečnih očekivanja i nagađanja, Dejvid Linč je krajem aprila ove godine objavio imena 217 članova postave koja će učestvovati u nastavku ove kultne serije. Uz petnaestak članova originalne postave, pojaviće se mnogobrojna nova imena, među kojima su Naomi Vots, Ešli Džad, Dženifer Džejson Li, Lora Dern, Erni Hadson, Ričard Čemberlen, Džim Beluši, Tom Sizmur i mnogi drugi.

 

U nastavku serijala verovatno će se pojaviti i legendarna "Gospođa Klada" Ketrin Kolson, sa kojom je snimljeno nekoliko scena, pre njene smrti prošle jeseni. 

 

 

  • Nazad
Komentari

Chat

fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.