La Casa de Papel S01E13

Ocena:
4.3 od 9 glasova
Vreme:
02/Apr/2018, 19:45
Prijavi:
Fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova tako da se ni jedan video ne nalazi na našem serveru.

KRAJ PRVOG DELA PRVE SEZONE Tajanstveni lik po nadimku "Profesor" planira najveću i unikatnu pljačku u istoriji. Za taj poduhvat regrutuje bandu od sedam osoba koje povezuje jedna zajednička osobina: niko od njih nema šta da izgubi. "Kako ti zvuči 2,4 milijarde evra?" je pitanj

Dalje

Ukoliko vam ne radi plejer reinstalirajte ekstenziju,uklonite postojecu pa iz pocetka ovde
alfa
alfa
0
Ja se nadam da ce ipak snimiti drugu sezonu... i uraditi normalno kraj serije. Ovo je prekinuto pred zavrsnim cinom.
Jeste mozda spresovana prva sezona, ali po IMDBu druga sezona treba da pocne u toku godine. Tako da Luka, iskreno se nadam da gresis... ne odgovara mi ovakav zavrsetak. :) 
Dobra serija!!!
  • 09/Apr/2018
miljanmiles
Komentari su mi izbrisani zajedno sa torent linkom gde može da se skine nastavak serije. Tako da ovo nije kraj definitivno.
  • 09/Apr/2018
miljanmiles
Poslao sam ti link u inboks.
  • 09/Apr/2018
alfa
alfa
0
Hvala brate... Ovo je po opisu samo prva epizoda druge sezone, tako da cu cekati da izadje cela i da se urade prevodi pa da gledam lepo.
Nema logike da se ovako zavrsi serija. Ne zna se nista, sta je bilo sa njima u fabrici novca, sta bi sa profesorom, sa taocima, ambasadorovom cerkom... ostavili su da nagadjamo da je sve propalo i da su svi uhapseni, ili da su ih opeljesili uz pomoc novih partnera...
Mada jesu dosta puta su do sada znali da prekinu dobru seriju posle tek par snimljenih epizoda. Tako da ipak svasta moze da se desi. Bice kako Netflix odluci.
  • 09/Apr/2018
Luka
Luka
0
Serija La Casa de Papel u originalu ima 15 epizoda (9+6),ali je Netflix prvih 9 epizoda prepakovao u 13 epizoda,i tih 13 epizoda se nalazi na sajtu.NEMA druge sezone.Serija je kompletna i zavrsena.
  • 06/Apr/2018
miljanmiles
Nije kraj serije, već prvog dela serijala. Ima još šest serija koje mogu da se skinu. Samo nema titla još uvek.
Odgovor: Nema druge sezone !!!!
  • 06/Apr/2018
Shadow
Shadow
3
Odlična, intenzivna krimi-triler serija sa harizmatičnim likovima koji, razvijajući priču, zamagljuju liniju dobra i zla (ne možeš ne biti na strani negativaca). Španske serije sam obično povezivala sa kvazi-ljubavnim melodramama tako da je ova veliko iznenađenje i osveženje. Svakako za preporuku !
  • 03/Apr/2018