The Arrangement S01E09

Ocena:
3.7 od 3 glasova
Vreme:
13/Apr/2018, 15:01
Prijavi:
Fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova tako da se ni jedan video ne nalazi na našem serveru.

Prelepa mlada glumica Megan Morison (Christine Evangelista) otišla je na audiciju za jedan letnji blockbaster film a partner bi joj bio Kajl Vest (Josh Henderson). Kajl je jedan od najpopularnijih akcionih glumaca. Kajlov mentor je Terens Anderson (Michael Vartan), a on upravlja organizacijom samopomoći pod nazivom The Higher

Dalje

Ukoliko vam ne radi plejer reinstalirajte ekstenziju,uklonite postojecu pa iz pocetka ovde
ZenTale
Sve američke serije, (ne mogu to reći i za ostale produkcije) a gledao sam ih na desetine, imaju neki trenutak, epizodu kad sve izvrnu naglavačke, obično neko prsne u mozgu, i slično, uglavnom sve postane nenormalno u odnosu na celokupan sadržaj i sezone pre toga.
U tom momentu, obično mi je dosta te serije i prestajem da je gledam.
E ovo je jedan od takvih momenata, i zato sam epizodu ocenio jedinicom.
  • 14/Apr/2018
delikates
Poštovanje. Konačno da neko pošteno obrazloži zašto je dao jedinicu  papa
  • 14/Apr/2018
ZenTale
Zahvaljujem.
Mislim da poštovanje zaslužuju svi, i glumci, režiseri, moderatori koji postavljaju film ovde, oni koji rade titlove, pa zaključno i sa nama koji smo obični gledaoci. Zato i trebamo da se odredimo i da i drugi mogu da se uključe u komunikaciju i konverzaciju o filmovima/serijama.

Ali, ako mi po difoltu u sred serije (čitaj:producent) menja žanr te serije to mi baš i ne odgovara - ako sam hteo da gledam horor - opredelio bih se za horor, akcioni - ok, romantičnu dramu - može, ali nemoj u sred serije, praviti od romantične drame - horor/triler, samo zato što misliš da je serija dosadna i da treba podići gledanost po svaku cenu.
  • 14/Apr/2018