Curse of the Mayans (2017)

Imdb:
Curse of the Mayans (2017) 
Ocena:
3.2 od 16 glasova
Vreme:
14/Mar/2018, 09:41
Kategorija
Prijavi:
Fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova tako da se ni jedan video ne nalazi na našem serveru.

Dr. Alan Green, američki arheolog, Danielle Noble, vodi tim pećinskih ronioca, na ekspediciji u potrazi za drevnim zapisima maje. Umesto da pronađu slavu, naći će pakao skriven u podvodnim pećinama Ksibalbe.

Dalje

Ukoliko vam ne radi plejer reinstalirajte ekstenziju,uklonite postojecu pa iz pocetka ovde
nikofil49
Tema filma,dobra.Prevod katastrofa,pola filma čujemo španski a titlove na engleskom,mislim da ovaj sajt prikazuje filmove sa prevodom,naravno titlovane,bez obzira na jezik.Odabir glumaca jako loš,radnja razvučena sa puno bespotrebnih stvari.
  • 30/Mar/2018
rbracano
Počelo dobro sa dobrom temom a završilo potpunom katastrofom.
Na kraju je film moglo snimiti i malo dite.Potpuni amateri.Gubitak vremena!
2/10
  • 16/Mar/2018
filips88
Problem je sto treba dodatno ubacivati linije, a ima dosta konverzacija na spanskom, i dosta posla za prevodioca... sve je zavisilo od engleskog transkripta. Nikako da pogledam film, mada po traileru mi delovao interesantno :)
  • 14/Mar/2018
kubura
kubura
0
film i tematika su odlicno uradjeni samo malo fali prevoda sa spanskog na engleski ali meni nije bio problem posto znam engleski i izbaciva text umijesto prevoda na nas jezik i samo kad se prica na engleskom tad se prevod pojavljuje samo su ga slabo preveli titlovi. hvala....
  • 14/Mar/2018
LeoTron
voleo bih nastavak videti ili bar neki film na ovu temu sf-a kao sto su krenuli,jer tek pred kraj pocinje zanimljivo da bude,a kada se ocekuje najvise kao sto je eto na slici,kraj !!!  loony  smile
  • 14/Mar/2018